محصولات مرتبط
دروازه هندبال استاندارد
دروازه هندبال استاندارد و بسیار محکمی که مشاهده می فرمایید. استاندارد و از مواد اولیه مرغوب تولید شده است. از جمله حسن های این محصول می توان به قابلیت تاشوندگی و جابجایی آن اشاره نمود. اگر زمین لازم را در اختیار داشته باشید. هندبال از مفرح ترین ورزش های ممکن می باشد.
ویژگی های دروازه هندبال
ابعاد محصول 2× 3 متر می باشد.
عمق دروازه هندبال در قسمت بالایی 100 و در بخش پایینی 150 سانتی متر می باشد.
در دومدل تاشو و ثابت
تولید شده با پروفیل ۷۰×۷۰ یا لوله ۷۶ میل
قابل استفاده در مدارس، سالن های ورزشی، چمن مصنوعی و…
جنس دروازه آهنی
رنگ مورد استفاده الکترواستاتیک.
جنس آهن
هندبال چیست؟
یک ورزش گروهی با دو تیم شرکت کننده که هریک 7 بازیکن دارند. از این بازیکنان یک نفر دروازه بان بوده و جلوی دروازه است. هندبال ورزشی است که پاس و شوت در آن با دست صورت می گیرد. و برای کسب امتیاز باید توپ را درون دروازه هندبال جای داد.
تاریخچه هندبال در ایران
برای اولین بار کمیته ملی المپیک در سال 1344 اقدامات اولیه جهت تاسیس فدراسیون هندبال را در ایران صورت داد. در همین سال بود که آقای علی محمد امیرتاش شروع به تدریس هندبال سالنی در دانشسرای عالی نمود. با تلاش ایشان اواخر سال 1347 و اوایل 1348 رشته هندبال در ورزش آموزشگاه ها شروع به فعالیت نموده. و تاسیس شد.آقای جعفر گل بابایی، اولین ریاست فدراسیون هندبال آموزشگاه ها را برعهده گرفت. و رشته هندبال در همین سال ها بود که به طور رسمی شروع به فعالیت نمود. و آقای امیرتاش هم سمت مشاور فنی فدراسیون را برعهده گرفتند.
هر چند در نهایت فدراسیون هندبال به طور رسمی در سال 1354 بود که فعالیت اولیه خود را آغاز نمود.لازم به ذکر است که فدراسیون بین المللی هندبال به طور رسمی در سال 1928 شروع به فعالیت نمود. و از سال 1931هندبال کمیته بین المللی المپیک اجازه داد این ورزش به جمع بازی های المپیک بپیوندد.
در اصل هندبال، در اواخر قرن نوزدهم میلادی بود که در کشور دانمارک ابداع شد. البته هندبال به شکل کنونی در سال ۱۹۱۲ میلادی در برلین ابداع شد. مدت استاندارد بازی هندبال دو نیمهٔ ۳۰ دقیقهای می باشد.
زمین هندبال
زمین هندبال مستطیلی است به ابعاد 40× 20 متر . که با خطوط سفیدی به پهنای 5 سانتی متر خط کشی شده است، به جز خط تیرک دروازه که پهنای آن 8 سانتی متر می باشد. و حریم اطراف آن 1 متر در کناره ها و 2 متر در پشت دروازه ها می باشد.
قوانین و خطاهای هندبال
در هندبال هم، کارت زرد مانند سایر بازی ها وجود دارد و کارت زرد دوم به معنای اخراج موقت است. مدت زمان اخراج موقت در بازی هندبال ۲ دقیقه است. بعد از این 2 دقیقه بازیکن به زمین برمی گردد. هر ۳ اخراج ۲ دقیقهای، باعث اخراج کامل بازیکن می شود. و داور به او کارت قرمز را نشان خواهد داد. از خطاهای مرسوم هندبال که اسم آن، خط میباشد. این است که بازیکن حق ورود به محوطه شش متر دروازهبان و حریم دروازه را به هیچ وجه ندارد.
از خطاهای هندبال می توان به خطای Running(رانینگ) اشاره کر.، به این صورت که بازیکن صاحب توپ مجاز است که فقط سه گام بدون زمین زدن توپ در زمین بدود. اگر یک گام دیگر بردارد. هنگام داور خطای رانینگ او را گرفته و مالکیت توپ عوض میشود. و خطای دبل هندبال به این شکل است که توپ را به زمین زده و بعد بگیریم و سپس دوباره این کار را تکرار کنیم. در این هنگام داور خطا میگیرد و توپ را به تیم مقابل میدهد.
دیدگاه خود را بنویسید